OFFERTE AANVRAGEN PRIVÉCHAUFFEUR BOEKEN
Neem dan contact met ons op: +31 (0)50 211 53 45
Reistijd efficiënt benutten als ondernemer?
Of
VLIEGVELDSERVICE
Ontspannen beginnen aan je vlucht!

Hoge kwaliteit service tegen aantrekkelijke tarieven

Door onze zorgvuldige selectie van chauffeurs en de testen die zij ondergaan op het gebied van praktische en theoretische vaardigheden, kunnen wij de beste service en het meest comfortabele vervoer garanderen tegen acceptabele prijzen!

Boeking via website

Binnen één minuut geregeld

Bevestiging per mail

Lekker makkelijk

Definitieve boeking

Wij komen er aan!

Privéchauffeur

Op het moment dat u efficiënt en effectief met uw reistijd om wilt gaan, kunt u gebruik maken van een privéchauffeur. Deze chauffeur zorgt ervoor dat u zo veilig en comfortabel mogelijk van A naar B gebracht wordt in uw eigen auto. Hierdoor kunt u zich focussen op uw eigen werk en verliest u geen tijd wanneer u aan het reizen bent.

 

Thuisbrengservice

Een drankje doen bij een etentje is natuurlijk heerlijk! Maar als er iemand uit het gezelschap moet BOB’en , dat is weer minder! Daarom staan wij ook in deze situatie voor u klaar. Is het toch wat gezelliger geworden dan je vooraf ingeschat had? Dan kunt u ons inschakelen! Don’t drink and drive!

 

Vliegveldservice

Altijd tegen het rijden opgekeken na of voor een lange vlucht? Dat hoeft niet meer dankzij onze vliegveldservice! Wij brengen en/of halen u van het vliegveld in uw eigen auto. U wordt voor de terminal afgezet of opgehaald en u hoeft zich niet meer te bekommeren om de auto. Uw auto komt weer op uw oprit te staan!