Onze vliegveldservice

Boek direct uw eigen privéchauffeur bij Roorda Chauffeursdiensten!

Ten opzichte van valet parking kent onze vliegveld service vele voordelen voor zowel vertrek als aankomst op Schiphol of een ander vliegveld. Dit zijn een aantal voorbeelden:

Bij vertrek:

Bij aankomst:

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens het reserveren van een van onze chauffeurs geeft u aan wat de locatie is waar onze chauffeur uw auto met of zonder u kan ophalen. Hierbij hangt het ervan af of u naar het vliegveld gebracht of van het vliegveld gehaald dient te worden. U wordt vervolgens in uw eigen auto van het vliegveld gehaald of naar het vliegveld toegebracht. De chauffeur zorgt ervoor dat uw auto bij uw thuisadres of kantooradres (eindlocatie) komt te staan. Uiteraard wordt uw auto nergens anders voor gebruikt en gaan we er uiterst professioneel mee om. 

Wat kost onze vliegveldservice

Bent u een nieuwe klant? Van harte welkom! Dan hanteren wij een introductietarief van slechts €19,50 per uur voor de beste service. De tweede en daarop volgende ritten zullen voor het standaard uurtarief van €22,50 per uur zijn.

Boek direct je chauffeur

Door het formulier hiernaast in te vullen reserveer je direct een chauffeur. Je krijgt hiervan een bevestiging per mail toegestuurd. 

Vanaf

19,50 Per uur
  • Professioneel
  • Super service
  • Altijd op tijd
  • Snel geregeld

Liever eerst een offerte?