Wij maken graag kennis met jou!

Onze missie en visie

Privechauffeur Groningen

Onze visie

Nederland is een prestatiemaatschappij waar tijd kostbaar is en efficiëntie hoog in het vaandel staat. Toch wordt er te weinig gehoor aan gegeven. Ons doel is om ondernemend Nederland efficiënter met hun reistijd om te laten gaan door gebruik te maken van een privé chauffeur. Op deze manier kunt u meer werk verrichten in dezelfde tijd. 

Onze missie

Onze missie is om ondernemend Nederland ervan te overtuigen dat een chauffeur efficiënt is én tegelijkertijd rendabel. Daarnaast streven wij ernaar om iedere klant te voorzien van de perfecte match met een chauffeur. Dit proberen wij te realiseren door de klantwensen terug te koppelen aan de persoonlijke- en rijeigenschappen van onze chauffeurs. We doen dit omdat de klant in de meeste gevallen langdurig in een relatief kleine ruimte zit en het allerminst prettig is als er geen klik of match is. 

Ons verhaal

Roorda Chauffeursdiensten is in januari 2018 gestart. In werkelijkheid begon de passie voor het ondernemerschap in 2015 al. Dit gebeurde als volgt:
”Als student was ik opzoek naar een leuke bijbaan voor naast mijn studie commerciële economie. Ik zag dat mijn buurman verderop in de straat gebruik maakte van een privé chauffeur. Dit leek mij nou écht een leuke bijbaan! Ik was nog jong, niet heel lang in het bezit van een rijbewijs en ik zag dit als een mooie gelegenheid om enerzijds veel rijervaring op te doen en anderzijds mijn ambities in werkelijkheid te brengen. Veel dichter bij het ondernemerschap kan je namelijk niet staan, dan door een ondernemer te vervoeren. Op een gegeven moment werd het qua planning drukker en drukker en hadden uren van mijn studie en die van opdrachtgevers enige overlap. Dit voelde voor mij als een signaal om de volgende stap te zetten! Een eigen bedrijf met eigen personeel”, Hidde Roorda.

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en doen we sinds januari 2018 met ons team iedere dag weer ons best om onze klanten en werknemers tevreden te houden. 

5
Vaste klanten
1
KM per jaar
1
Koppen koffie per jaar
5
Ervaren chauffeurs

Alleen de beste chauffeurs!

Onze chauffeurs doorgaan een selectie procedure voordat ze aangenomen worden. Tijdens deze selectie ondergaan ze een praktijk test en theorie test. Tijdens de praktijk test ondergaan ze een rij test waarin ze moeten laten zien dat ze comfortabel, zorgvuldig, gecontroleerd en veilig kunnen rijden. Tijdens de theorie test krijgen ze theorie vragen. Het betreft hier vragen over de verkeersregels, van bepaalde situaties en over de dienstverlening zelf om het voor u zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

Hoe zit het met de kosten?

Geen zorgen! Wij leveren de hoogste service voor de beste prijs.

Meet the team

Wil jij ons team komen versterken?

Vul onderstaand formulier in, binnen 2 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Boek direct je chauffeur

Door het formulier hiernaast in te vullen reserveer je direct een chauffeur. Je krijgt hiervan een bevestiging per mail toegestuurd. 

Vanaf

19,50 Per uur
  • Professioneel
  • Super service
  • Altijd op tijd
  • Snel geregeld

Liever eerst een offerte?