Thuisbrengservice

Boek direct uw chauffeur bij Roorda Chauffeursdiensten om u thuis te laten brengen…

Op het moment dat u last-minute toch besluit dat het veiliger en verstandiger is om u in uw eigen auto thuis te laten brengen, geen probleem! In dit geval is het handig om telefonisch contact op te nemen met +31 (0)50 211 53 45 . Weet u het al vroegtijdig? Dan kunt u door middel van het formulier aan de rechter zijde een chauffeur reserveren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Onze chauffeurs staan dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar. De chauffeurs brengen u in uw eigen auto naar huis. Op het moment dat u gebruik wilt maken van de thuisbrengservice op tijdstippen dat het openbaar vervoer niet meer rijdt, dienen de chauffeurs nog een taxi te kunnen nemen. Is dit niet het geval, dan zullen er twee chauffeurs nodig zijn. Zij zullen er samen voor zorgen dat u, uw auto en onze chauffeur weer veilig thuis komen.

Wat kost onze thuisbrengservice

In de basis kost deze dienst €22,50 per uur. Doet de situatie zich voor dat er een tweede chauffeur nodig is om u, uw auto en onze chauffeurs thuis te brengen, bedragen de kosten €40,- per uur voor beide chauffeurs excl. Kilometervergoeding.

Weet u het al vroegtijdig? Dan kunt u via onderstaande knop een chauffeur reserveren.

Boek direct je chauffeur

Door het formulier hiernaast in te vullen reserveer je direct een chauffeur. Je krijgt hiervan een bevestiging per mail toegestuurd. 

Vanaf

19,50 Per uur
  • Professioneel
  • Super service
  • Altijd op tijd
  • Snel geregeld

Liever eerst een offerte?