Een privéchauffeur

Boek direct uw privéchauffeur bij Roorda Chauffeursdiensten in Groningen…

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het reserveren van een privéchauffeur. Om er zeker van te zijn dat er een privéchauffeur voor u beschikbaar is, raden we altijd aan om vroegtijdig te reserveren. Uiteraard kunt u ook altijd even bellen voor de beschikbaarheid van onze chauffeurs!

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u een chauffeur heeft geboekt, ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. Mocht u een voorkeur voor een chauffeur hebben, kunt u dit bij “opmerking” neerzetten. Wij doen ons uiterste best om hem of haar voor u te reserveren.
De chauffeur komt vervolgens bij u op het door u aangegeven ophaaladres om u, via een eventueel tussenadres, naar het eindadres te vervoeren.
Wenst u ook weer teruggebracht te worden? Geen probleem! Onze chauffeur wacht voor u op de eindlocatie en brengt u in uw auto weer terug.

Wat kost een privéchauffeur

Bent u een nieuwe klant? Van harte welkom! Dan hanteren wij een introductietarief van slechts €19,50 per uur. Voor de tweede en daarop volgende ritten geldt een standaard tarief van €22,50 per uur. 

Boek direct je chauffeur

Door het formulier hiernaast in te vullen reserveer je direct een chauffeur. Je krijgt hiervan een bevestiging per mail toegestuurd. 

Vanaf

19,50 Per uur
  • Professioneel
  • Super service
  • Altijd op tijd
  • Snel geregeld

Liever eerst een offerte?