Uw persoonlijke chauffeur!

Hier boeken!

Boeking via website

Binnen één minuut geregeld

Bevestiging per mail

Lekker makkelijk

Definitieve boeking

Wij komen er aan!

Privéchauffeur in Groningen reserveren

Boek direct uw privéchauffeur bij Roorda Chauffeursdiensten in Groningen…

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het reserveren van een privéchauffeur. Om er zeker van te zijn dat er een privéchauffeur voor u beschikbaar is, raden we altijd aan om vroegtijdig te reserveren. Uiteraard kunt ook altijd even bellen voor de beschikbaarheid van onze chauffeurs!

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u een chauffeur heeft geboekt, ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. Mocht u een voorkeur voor een chauffeur hebben, kunt u dit bij “opmerking” neerzetten. Wij doen ons uiterste best om hem of haar voor u te reserveren.
De chauffeur komt vervolgens bij u op het door u aangegeven ophaaladres om u, via een eventueel tussenadres, naar het eindadres te vervoeren.
Wenst u ook weer teruggebracht te worden? Geen probleem! Onze chauffeur wacht voor u op de eindlocatie en brengt u in uw auto weer terug.

Wat zijn de kosten?

Bent u een nieuwe klant? Van harte welkom! Dan hanteren wij een introductietarief van slechts €19,50 per uur. Voor de tweede en daarop volgende ritten geldt een standaard tarief van €24,50 per uur.

Liever direct contact?

Heeft u liever direct contact? Wij staan u graag telefonisch of per mail te woord. Neem telefonisch contact op met: +31 (0)50 211 53 45 of stuur een mail naar info@roorda-chauffeursdiensten.nl.

 

Direct uw privechauffeur boeken* = verplicht