Veel asfalt onder ons door laten gaan!

20 september 2018, Een mooie warme nazomerdag voor Nederlandse begrippen! Naast dat het een mooie nazomerdag was, was het vooral een behoorlijk lange dag. Vanuit Friesland zijn we vertrokken naar een plaats dicht tegen de Duitse grens in Overijssel om vervolgens via Gelderland terug te rijden naar Friesland. In totaal zijn we 13 uren onderweg geweest voor één van onze vaste klanten uit Friesland. Zoals uit de titel wel op te merken is, hebben we veel kilometers asfalt afgelegd.

De klant waar we vandaag voor hebben mogen rijden heeft een drukke functie met vooral veel administratief en dossier werk, maar gelukkige hebben wij haar de meest tijdrovende bezigheid voor een dag als deze uit handen kunnen nemen, namelijk autorijden!

Helaas is het dit keer niet gelukt om volledig file vrij te rijden vanwege een ongeluk op de A50 waar het bijna altijd wel raak is, maar door de ruimte in de planning is onze klant wél op tijd aangekomen bij haar afspraak en heeft ze dankzij het inhuren van een chauffeur geen kostbare tijd verloren.